Ook online training

  • Jongeren

Veel jongeren hebben moeite met concentreren. Ze hebben stress door toetsen en examens, ze slapen niet goed en maken zich druk. Ontspannen of zomaar even niets doen vinden ze lastig. Gamen, groepsdruk en altijd maar bereikbaar zijn geeft een hoop onrust. Ze moeten veel, van zichzelf en van hun omgeving.

Mindfulnesstraining helpt jongeren met aandacht, concentratie en rust vinden. Ze leren op te merken wanneer ze piekeren en hoe ze ermee kunnen stoppen. ze krijgen meer vertrouwen in zichzelf en daardoor meer veerkracht.

“Ik pieker minder, slaap beter en heb minder last van storende geluiden. Gelukkig heb ik daardoor minder angstige gevoelens.”

  •   Volwassenen

Beter om leren gaan met de wisselvalligheden van het leven. Last van stress, piekeren, slapeloosheid, concentratieverlies of op weg naar een Burnout? Door Mindfulness kun je leren omgaan met lastige emoties en gedachten, je traint je aandacht waardoor je je bewustzijn vergroot. Door dit bewustzijn krijg je meer grip en stuurmanskracht en kun je beter kiezen. De training is praktisch en geschikt voor iedereen, met of zonder klachten. Je kan meer genieten en ervaart innerlijke rust en tijd voor jezelf. Het leven wordt makkelijker en voelt rijker aan.

“Ik ben rustiger geworden, reageer niet meer meteen, waardoor ik meer bereik. En ik ben milder geworden.”

NU Training Op Maat ook ONLINE

Ik ben lid van de Beroepsvereniging VMBN in categorie 1, voorwaarde om vergoeding bij je zorgverzekeraar aan te vragen.